Hlavní obsah
Článek

Různými podvodníky a prodejci nekvalitního či shnilého zboží obávaný inspektor televize Nova Ladislav Hruška (46) v sobotu opět řádil! Tentokrát se do jeho zorného pole dostaly ateliéry, v nichž jeho domovská televize točí nekonečný seriál Ulice. A našel vadu. „Prodávali staré rohlíky,“ potvrdil Super.cz člověk, z něhož se dělá šejdířům jen při pohledu na něj šoufl!

Samozřejmě ale Hruška není žádný sebevrah a nenaštve svého vlastního zaměstnavatele. Vše bylo v rámci natáčení silvestrovského příspěvku do Televizních novin a prodavačkou, která se dostala do hledáčku jeho zájmu, je představitelka Vilmy Nyklové Jaroslava Obermaierová (78). Její postava v Ulici vlastní pekařství.

„Příběh je o tom, že si už jako by na Silvestra nemám kde nakoupit, protože mi nikde nechtějí nic prodat. Pak přijdu k paní Nyklové, jenže ta už má všechno vyprodané a pak už má snad jen staré rohlíky. Tak jí to zkritizuju, v kantýně štábu jsem už ale chválil,“ popsal nám příspěvek Hruška. Ten byl nášupem dobrot při natáčení tak zmožen, že hned po rozhovoru s naším redaktorem musel na ucho.

„Z natáčení jsem nadšený. Bylo to bezprostřední a vtipné, paní Obermaierová je pro každou legraci. Už se těším do střižny, bude to zábava,“ láká diváky na poslední Televizní noviny tohoto roku Ladislav Hruška.

Reklama

Další články

Načítám