Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Marek Ztracený (39) nás naposledy informoval o tom, že rád snídá kávu, ideálně po ranním sexu, nejlépe se svou ex, s níž to má prý hodně rád. Jeho fanoušci samozřejmě tuší, že narážíme na Markovy poslední klipy k písním Sex s ex a Káva a sex. Teď ale zabrnkal také na struny těch posluchačů, kteří slovo romantika skloňují ve všech pádech.

Markův nejnovější klip se jmenuje Snad se něco stane, a přestože to tak úplně neplánoval, je o Vánocích a kouzlech, která se (snad) v tomto čase dějí.

„Myslel jsem si, že vánoční píseň může člověk napsat jen o Vánocích, ale ta moje vznikla úplně náhodou v létě, kdy jsem skládal nové písničky, a dodatečně jsem si uvědomil, že ta melodie je vlastně vánoční, stejně taková byla v tu chvíli i moje nálada – taková ta vánočně-sentimentální,“ popsal Marek vlastní údiv nad svou tvorbou. Textově čerpal z zážitků a pocitů z Vánoc doma na Šumavě.

V klipu, v němž Marek hraje na na míru vyrobené piano za tři a půl miliónu korun, jež bohužel není jeho vlastní, ovšem zhmotňuje se v něm Markův velký sen, s ním kromě kapely vystupuje také dětský sbor Andílci. „Nechtěli jsme ten klasický klip se svíčkami, dárečky a stromečky. Ta píseň taková taky není. Chtěli jsme hezké obrázky, co by podpořily melodii skladby.“ Povedlo se?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám