Hlavní obsah
Článek

O tom, že se dámy z nahých zpráv RedNews vůbec nestydí, jsme vás přesvědčili už několikrát. A nejinak tomu bylo i v kalendáři Fanda 2014, ve kterém samozřejmě nechyběl prostor pro krásné ženy a lehkou erotiku.

Moderátorky, které vám bez skrupulí přečtou zprávy úplně nahé, pózují na svůdné lednové fotografii. Žhavé dračice Simona Saifová, Jana Wáclawková a Tereza Nyklová odhalily své božské nahé křivky na černobílé fotografii.

Další moderátorka nahých zpráv Jana Potyšová potěší mužské oko v měsíci dubnu. Jana sice pro tentokrát své tělo zahalila do červených šatů, ale i tak momentka před jedním barem v centru Prahy, zachycuje její krásu a smyslnost. Spoře oděné dívky najdeme i v dalších měsících kalendáře.

Pozornému oku jistě neunikne, že červnová fotografie vznikla v nejznámější české fotbalové šatně populárního seriálového týmu Slavoj Houslice. Mimo pětice modelek můžete na snímku vidět i herce ze seriálu Okresní přebor Pavel Nečase.

A komu se omrzí pohled na sexy kočičky, může se kochat fotkami se sportovní tematikou, jimiž je věnována velká část kalendáře.

Reklama

Další články

Načítám