Hlavní obsah
Článek

Máte ve svém blízkém okolí někoho, kdo se marně potýká s atopickým ekzémem, suchou, svědící pokožkou, která se olupuje a praská? Vyberte mu vánoční dárek, který udělá radost a navíc přinese úlevu. Darujte mu kompletní řadu Protopan, vyvinutou speciálně pro atopiky, která unikátně pečuje o pokožku zvenku i zevnitř. Až do Vánoc navíc v dárkovém balení a dopravou zdarma!

Protopan® komplet 5 v 1

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kompletní řada obsahuje vedle promašťovacího krému a mléka také doplňky stravy Probiotika + inulin s obsahem odolných živých kultur, jež příznivě ovlivňují optimální příjem živin potřebných pro výživu pokožky. Omega 3&6 mastné kyseliny s rostlinným olejem z hadince jitrocelového pak doporučují ke zlepšení atopického ekzému sami dermatologové. Přípravek pH balance napomáhá udržet optimální pH pokožky. Nyní je tu pro vás kompletní řada za akční cenu 1560 Kč u specialisty.

Lékárny Pilulka.cz

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na stránkách www.pilulka.cz naleznete lékárny po celé ČR. Kompletní lékárenský sortiment si můžete snadno objednat online a téměř ihned dojít vyzvednout do lékárny poblíž. Má to několik výhod. Produkt je pro vás připraven skladem, víte dopředu cenu a za každou objednávku sbíráte slevy na další nákup. V sortimentu Pilulka.cz je bezmála 10 tisíc produktů. Takovou nabídku nemá běžně žádná kamenná lékárna. V lékárnách Pilulka pracuje vždy pouze odborný farmaceutický personál.

Další články

Načítám