Hlavní obsah
Článek

Dvaačtyřicetiletá Brazilka Elaine Davidson, která je držitelkou Guinnessova rekordu jako žena s nejvíce piercingy na těle a obličeji, se provdala. A jako nevěsta vypadala opravdu až trochu děsivě. Kromě obličeje pokrytého desítkami piercingů jej měla i pomalovaný zelenou, modrou a žlutou barvou. Její pravá tvář tak nebyla vůbec rozpoznatelná, téměř nebylo ani vidět, kde má žena nos a rty.

Odvážlivcem, který si bývalou zdravotní sestru Elaine vzal, je bývalý úředník pracující pro státní správu Douglas Watson. Svatba se uskutečnila ve středu na radnici ve skotském Edinburghu za velkého zájmu novinářů.

Nevěsta, jejíž tělo a tvář "zdobí" téměř sedm tisíc piercingů, se na tento významný den opravdu „vyšňořila“. Podivně vypadalo snad úplně všechno. Barevně pomalovaný a piercingy propíchaný obličej nevylepšila ani ničím ostatním. Přeplácané totiž nebyly jen její smetanové svatební šaty, ale především pak nepochopitelné „cosi“, které si Elaine nasadila na hlavu. Prapodivný klobouk se skládal ze dvou květinových věnců, závoje a drátěné konstrukce s křídly, která měla nejspíš symbolizovat anděla. Také růžová svatební kytice vypadala jako kdyby měla to nejlepší už za sebou, ovadlé zelené listy rozhodně nepůsobily čerstvým dojmem.

Přestože Watson po obřadu řekl, že Elaine vypadá úžasně, podle výrazu v jeho tváři se tomu věří jen stěží, ale u své vyvolené zřejmě oceňuje zcela jiné kvality. „Lidé vidí piercingy, ale já vidím tu skvělou osobnost uvnitř. Známe se navzájem už hodně dlouho,“ uvedl novomanžel Douglas Watson. Dvojice se setkala před 15 lety v kavárně a od té doby tvoří pár.

Reklama

Další články

Načítám