Hlavní obsah
Článek

Není žádným tajemstvím, že Eva a Vašek žijí částečně v Čechách a částečně za velkou louží. Jejich dcera Eva (10) totiž navštěvuje americkou školu, a tak několik měsíců v roce obývají haciendu na Floridě. Hvězdy teleshoppingu zde tráví vždy první tři měsíce v roce.

„Abychom splňovali regule zákona, tak tam trávíme jako cizinci vždycky tři měsíce v roce. Vlastně to máme naplánované na osmdesát sedm dní a pak se vracíme domů," popsal své pravidelné zvyklosti Vašek.

Hlavním důvodem, proč se Ševčíkovi zdržují na Floridě, je skutečnost, že zde jejich dcera studuje a vzdělává se v angličtině. Evička na Floridě chodila už do školky a nyní zde prvního čtvrt roku chodí do školy a zbývajících sedm měsíců navštěvuje školu v Čechách.

Když jsme dvojici potkali na křtu knihy Haliny Pawlowské (69), tak nás zajímalo, kde budou trávit vánoční svátky. „Vánoce trávíme vždycky doma. Dceři chceme připravit ty pravé Vánoce," svěřila se nám Eva Ševčíková. „My bychom radši, aby se dodržovaly všechny zvyklosti, které vychází z české kultury a z národa," doplnil svou manželku Vašek. Jen jednou prý rodina trávila Vánoce za velkou louží a znovu by to neopakovali.

Reklama

Další články

Načítám