Hlavní obsah
Článek

Kam se ubírají kroky Vladka Dobrovodského, který ve VyVolených získal pět miliónů korun? Po reality show se opět pokouší o usmíření s rodinou, která ho už jednou dostala do nesnází.

Historie se opakuje i se všemi následky. Vladko po osmi letech odešel z VyVolených s tučnou odměnou a jeho příbuzní opět vycítili šanci na zlepšení své finanční situace. Hysterický homosexuál sice v televizi prohlašoval, že s matkou má vlažný vztah a se sourozenci kvůli neshodám z minulosti vůbec nekomunikuje, ale zdá se, že to nemyslel příliš vážně.

Čtenář Super.cz jej totiž zvěčnil v pražské pizzerii, kam Vladko dorazil nejen s matkou Evou, ale také se sestrou, na niž dřív zcela zanevřel. A podle smíchu, který se ozýval od jejich stolu, se nezdálo, že by rodinné vztahy Vladka nefungovaly.

„Choval se přirozeně, byl milý, několik hostů mu přišlo poblahopřát, působil moc přátelsky a nechal spropitné,“ popsal svědek návštěvu VyVoleného v pizzerii.

Vladko, který si díky VyVoleným už přišel na jmění v hodnotě 16 miliónů korun, navzdory svému bohatství příliš nerozhazuje. Se sestrou si dali pizzu a jeho matce stačila ke spokojenosti jedna sklenička vína. Společně s nealko nápoji a spropitným se tak jeho účet vešel do pětistovky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám