Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Voxel (21), vlastním jménem Vašek Lebeda, který zvítězil v hudebních cenách Óčko TV v kategorii Objev roku 2012 a do povědomí posluchačů se dostal hitovkou V síti, přiznal, že si prošel hodně bouřlivým obdobím.

V jednadvaceti šel ale do sebe a jak sám říká, v podstatě se propil ke své úspěšné hudební kariéře.

„Za poslední tři roky jsem toho zažil opravdu dost, normálně bych řekl, že se za sebe stydím, ale vím, že kdyby nebylo tamto období, tak by zas nebylo tohle období, které je, dalo by se říct, takovým probuzením,“ svěřil se Voxel v pořadu Limuzína, který poběží dnes večer na Óčku.

Poslední kapkou ve Voxelově nezřízeném životě byl mejdan plný alkoholu, po kterém dokonce skončil na policii.

„Obrážel jsem různé akce, tam jsem se opil a ještě jsem měl antibiotika, takže mě to úplně zničilo, pak jsem si nalomil nos, rozbil si hlavu, skončil jsem na policajtech, prostě to bylo strašný,“ vyprávěl o svém bouřlivém období, které ale včas utnul.

„Experimentoval jsem s různými látkami, hodně jsem hulil, ale pak jsem si uvědomil, že to bylo špatně. Ukázalo mi to tu cestu, kudy nechci jít, a uvědomil jsem si o to víc tu pro mě správnou cestu, na které teďka jsem,“ dodal zpěvák s tím, že mu vlastně k jeho úspěšné hudební kariéře dopomohla morální kocovina. A to mu ani nemusí vadit, že neuspěl v SuperStar, Talentmánii ani žádné jiné soutěži.

„Prošel jsem si všemi možnými soutěžemi, ale pak jsem pochopil, že tohle není moje cesta, ale nabral jsem zkušenosti a určitě toho nelituju,“ uzavřel zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám