Hlavní obsah
Článek

Dcera herečky Jitky Asterové Anna Linhartová se změnila k nepoznání. Herečka, která si libuje v extravaganci a v častých změnách image, se tentokrát proměnila ve vesmírnou ženu budoucnosti.

Anička se takto prezentuje ve futuristicky laděném zbrusu novém videoklipu thrash-popové kapely z Mariánských Lázní 100°C s názvem Eye for an eye. Linhartová se stylizovala do role excentrické kněžky, jejíž líčení a česání trvalo celé dvě hodiny. Na ukázku videoklipu s Annou Linhartovou se podívejte v našem videu.

Skupina se pro účely svého klipu spojila s neziskovou organizací, která má na starosti třídění použitých baterek, což se podařilo dostat i do klipu.

„Osobně se mi fakt moc líbí vyústění celého příběhu, ve kterém se podařilo skvěle prodat myšlenku třídění baterek,“ prozradila herečka. Klip se vymyká českým standardům zejména po vizuální stránce, na níž měly svůj podíl kamery použité při natáčení filmů Sherlock Holmes nebo Hobit.

Nový song slibuje návrat ve velkém stylu, tak jako to ostatně cítí i samotní členové kapely. „Jako poděkování domácím fanouškům chystáme na konec roku tradiční koncert v Mariánských Lázních. Už teď můžu slíbit, že to bude velká párty, práce na novém albu nás totiž nabila novou energií!“ uzavřel DJ At Work alias Karel Vaněk, která má v kapele na starosti syntetizátor.

Reklama

Další články

Načítám