Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Jako neohrožený mstitel na nablýskané motorce patřil Lorenzo Lamas k mužským ikonám 90. let. V roli dlouhovlasého psance jej milovaly zástupy žen, které by o něj měly nejspíš zájem i poté, co oslavil 55. narozeniny.

Lorenzo Lamas je dodnes idolem žen, přestože toho až na seriál Odpadlík jako herec příliš nedokázal. Kultovní seriál, který z něj učinil sexuální symbol, má ovšem dodnes své fanoušky, přestože jeho natáčení skončilo už po pěti sériích v roce 1997. Lamasovi se ovšem podařilo vytvořit nesmrtelného hrdinu, který naplňoval rytířské ideály v boji o čest a spravedlnost.

Seriálový fešák měl vždy pro ženy stejnou slabost jako ony pro něj. Po čtyřech zkrachovalých manželstvích se vrhnul do pátého s o 28 let mladší Shawnou Craig. Vysloužilý akční hrdina si s ní už nejspíš užívá poklidné romantické chvíle, protože si v minulosti stačil pořídit pět potomků.

V kariéře se mu ovšem nikdy nedařilo tolik jako při svádění žen. V repertoáru má řadu propadáků a zavrženíhodných počinů, které to většinou nedotáhly ani na filmové plátno. Za vše mluví filmový průšvih Megažralok vs. obří chobotnice z roku 2009.

Reklama

Další články

Načítám