Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Asi každý rodič touží mít svou holčičku jako z cukru. Proč se tedy nenechat inspirovat modýlky, do nichž své děti oblékají celebrity? Dcery Kateřiny Kristelové (44) a Martina Maxy (63) dokonce nafotily módní editorial.

Fotilo se v pražské Pařížské ulici, kde Claudia (3) s Emou (8) nejdříve zapózovaly venku a poté, znaveny prací modelek, se vrhly na dorty v nejbližší restauraci.

Dcera Kateřiny Kristelové je prý mnohem víc parádivá než maminka, a to je co říct. Claudie právě prožívá období princezen, a tak si při každé možné příležitosti nasazuje na hlavu korunku. „Denně diskutujeme, jestli se sukýnka hodí k tričku a jestli si může vzít do školky korále," říká Kateřina a přidává historku k dobru: „Módu sleduje i u jiných holčiček. Ve školce jsem jednou zažila, jak rve z holčičky bundičku, která se podle ní nehodila k legínkám."

To Martin Maxa se o módu příliš nezajímá. „Mě obléká moje manažerka, sám zvládnu jen džíny a triko. Ale Emička se tady dneska nemůže rozloučit ani s jedním kouskem, který měla na sobě, takže o dárcích k Vánocům už asi nemusím přemýšlet," říká Martin a s úsměvem dodává: „Akorát teda vůbec netuším, kde pochytala ty pózy, co tady předvádí. No nic, aspoň víme, že kdyby to ve škole moc nevypadalo, máme v záloze modeling."

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám