Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco část účastníků první řady VyVolených prožívala své ’déjà vu’ ve vile, Wendy si užívala rodinné pohody a štěstí. Jak jsme vás již informovali, je poprvé těhotná se svým přítelem Karlem. Wendy přibrala během těhotenství devatenáct kilo a jen kvete. Na syna se s přítelem, se kterým žije teprve něco málo přes rok a půl, již moc těší. „Miminko nebylo plánované, ale jsme šťastní a těšíme se,“ uvedla.

Přestože ji od termínu porodu dělí jen tři týdny, stále ještě pracuje jako vizážistka. My jsme se s ní setkali na módní show, kde se slavilo také třetí výročí psího salónu. „Doufám, že je to poslední akce, protože mě bolí záda a nemůžu dlouho stát," posteskla si exVyVolená.

Wendy Zapletalová už konečně zná pohlaví dítěte a s informací se nám svěřila. „Moje dítě je stydlín, dlouho se zakrýval a nebylo možné poznat, jestli to bude chlapeček, nebo holčička. Nedávno jsme byli na velkém trojrozměrném ultrazvuku a tam bylo vidět, že je to chlapeček," říká nastávající maminka, která pojmenuje prvorozeného syna po příteli Karlovi.

Chvíli to vypadalo, že Wendy bude rodit na Štědrý den. Podle posledních odhadů lékařů to ale vypadá, že neporodí Jezulátko, ale porodem oslaví Nový rok. „Zítra jdu k panu doktorovi na kontrolu a ten mi řekne úplně přesný termín," říká.

Zajímalo nás, jestli sympatické brunetce nevadí, že porodí dítě se statusem svobodné matky.

„Rodiče nám chtěli udělat svatbu už teď, ale já jsem to odmítla, protože chci být hezká nevěsta. Svatba bude, až to s námi bude moct prožívat i náš malej," popisuje své plány Wendy Zapletalová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám