Hlavní obsah
Článek

Fanoušci akční série Rychle a zběsile se příští léto nedočkají jejího sedmého pokračování. Zesnulý herec Paul Walker totiž nestačil natočit klíčové scény a studio Universal dalo tento projekt k ledu.

Po tragické smrti Paula Walkera se objevily spekulace spojené s budoucností úspěšné filmové série, s níž byl hollywoodský fešák nesmazatelně spojen, stejně jako Vin Diesel. Režisér James Wan natočil zhruba polovinu scén a natáčení mělo pokračovat tak, aby se v létě stihla premiéra filmu Rychle a zběsile 7. To se ovšem nestane a v červenci se diváci očekávaného trháku nedočkají.

Studio Universal se totiž rozhodlo natáčení filmu definitivně ukončit a teď řeší, jak s rozpracovaným materiálem naložit. Přetočení Walkerových scén s jiným hercem by zneuctilo jeho památku, což by u fanoušků, kteří za vstupenky na Rychle a zběsile utrácejí stovky milionů dolarů, určitě neprošlo.

Scénář se tak nejspíš bude předělávat tak, aby Walkerova smrt byla součástí příběhu. To ovšem bude trvat několik měsíců, během nichž dostal filmový štáb i herci nucenou pauzu. Série automobilových honiček tak bude s velkou pravděpodobností pokračovat až v roce 2015 v prozatím nejasné podobě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám