Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Televizních novin Lucie Borhyová (45) je momentálně šťastná po boku o jedenáct let mladšího kolegy, sporťáka Michala Hrdličky, se kterým čekají prvního společného potomka. Krásná moderátorka neměla nikdy nouzi o přízeň mužů.

A jak se zdá, má velkou slabost pro jižanské typy. Připomeňte si v naší fotogalerii, s jakými fešáky atraktivní moderátorka chodila.

Před čtyřmi lety se Borhyová zamilovala do řeckého podnikatele Nika Papadakise, kterému porodila syna Lucase. Vztah udržovaný na dálku však velmi rychle vyhasl.

Velký rozruch vzbudila sličná moderátorka v létě 2004, když byla fotografy načapána na tajné schůzce s Jaromírem Jágrem. Jejich noční polibek tehdy mluvil za vše, ale krátký letní románek skončil stejně rychle, jako začal.

Vůbec nejdelší vztah měla Borhyová s golfistou Alanem Babickým, se kterým strávila devět let. Poslední rok jejich vztahu byl ve znamení rozchodů a neustálých návratů, nakonec ale i po hořkém konci zůstali přátelé.

Štěstí tak moderátorka nakonec našla v náruči svého fešného kolegy ze sportovní redakce. Nejenže s Michalem Hrdličkou čeká potomka, ale plánuje i svou první svatbu.

Související témata:
Nico

Reklama

Další články

Načítám