Hlavní obsah
Článek

Tak to jí fakt nepřejeme! Znovu se na vrchol drápající Iveta Bartošová (†48) má za sebou pár koncertů, na nichž bylo poměrně dost lidí. Vrcholem zatím byl až po strop napěchovaný sál ve Svitavách (ty prosluly spíš rvačkou Rychtáře s Macurou), kde zapěla i s živou kapelou. Už to vypadalo, že dalším krokem by skoro mohla být Lucerna, jenže ouha. Zlí jazykové se ozvali s nemilým tvrzením právě o svitavském vystoupení. „Platících diváků byla jen stovka, tři stovky lupenů museli rozdat!“ tvrdí dobře informovaný zdroj.

Pokud je to pravda, opakuje se situace jako před lety, kdy měla Iveta v týmu exmanažera Martina Wolfa. Turné tehdy startovalo v Ostravě a už v té době se šuškalo, že většina lístků byla rozdaná, aby Bartošová měla pocit hvězdy, o niž je zájem.

A bohužel se zdá, že je to tu zase. „Pořadatelé ze Svitav se mi svěřili, že z toho byli nešťastní, jak špatně šly lístky na odbyt. Aby sál nebyl prázdný, rozhodli se nakonec lístky vnutit lidem zadarmo. Proto také na akci byla řada důchodců a dalších lidí, kteří by jinak za koncert Bartošové v životě nedali ani korunu,“ prozradil nám zdroj ze Svitav.

Nezbývá, než doufat, že Iveta bude dál jako zpěvačka obstojně fungovat tak, až přesvědčí mnohem víc fanoušků, aby za ni utratili nějakou tu dvacku, a lidé kolem ní by tak dál nemuseli jako náhončí hledat kdekoho na ulici, aby koncertní sály dál nezely prázdnotou…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám