Hlavní obsah
Článek

Herec a známý komik Lukáš Pavlásek, který se proslavil rolí legendárního Tydýta v reklamě na mobilního operátora, se po dlouhé době ukázal v civilu. Svůj typický smysl pro humor ale rozhodně neztratil.

Komik vyrazil na slavnostní otevírání zimní sezony do Jasné v Nízkých Tatrách. Tentokrát sice nelyžoval, ale už se těší, až sjezdovky pokoří.

"Lyžuji od malička, když jsem byl dítě, vyhrával jsem dokonce závody, ale na snowboardu nejezdím, na tom přece jezdí Kotek, a já se nechci opičit,“ prohlásil s typickým humorem Pavlásek, který se na Chopok vyvezl visutou kabinkovou lanovkou a na vrcholku obdivoval zbrusu novou rotundu.

"V Tatrách jsem byl zatím pokaždé jen v létě, ale jak jsem si to zde procházel, tak naprosto vidím na těch sjezdovkách, že čekají, kdo je pokoří, že čekají na mistra, zkrátka je jasné, že čekají, až přijdu a pokořím je," smál se komik, který rád lyžuje i v Česku.

A má rád Pavlásek zimu, nebo je spíše milovník letních měsíců? "Není to o tom, že zimu nemám rád, zima je dlouhá část roku, a kdybych ji neměl rád, tak vlastně nemám rád kus života, a to není pravda, jsem na světě rád,“ míní.

Málokdo ví, že Pavlásek je i autorem knížky básniček pro děti. Knížku Prvotřídní blázni mají potíže s kázní dokonce i sám ilustroval.

„Člověk přece něco musí dělat, příště třeba namaluju obraz," uzavřel Pavlásek, v jehož knížce se děti dozvědí, co všechno pes snědl na Vánoce za dárky, proč někteří rodiče doma chovají šimpanze a proč je učitelský sbor celkem slušný námět na horor.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám