Hlavní obsah
Článek

Můžete ji milovat nebo nenávidět, každopádně se jí nedá upřít jedno: zase je zpátky! Iveta Bartošová (†48), věčná hrdinka těch nejabsurdnějších příběhů českého showbyznysu, je konečně poslední dobou vnímána opět jako zpěvačka. A na posledním koncertě ve slovenských Piešťanech ukázala znovu výrazně pohublou tvář. Až se mnozí bojí, jestli už to s úbytkem na váze nepřehání. Podle jejího hrudníku to ale vypadá, že se jí původní nadváha přelila právě do horních partií. Tak jí z šatů přetékaly!

„Iveta Bartošová se chovala velmi mile. Přišla se synem svého manžela, bodyguardem a kamarádkou a jen si vyžádala pět minut na kafíčko. Pak už běžela na zvukovou zkoušku. A při koncertě pro slovenskou hudební televizi Senzi ji diváci přivítali bouřlivým potleskem. Vypadá opravdu skvěle,“ všimla si Anna Ölvecká.

Bartošová vystoupovala ve dvou šatech. Jedny byly růžové s pruhy přes rameno, druhé princezničkovské, v nichž zazpívala Tři oříšky pro Popelku. A na rozdíl od modrého pytle, který měla na několika předchozích vystoupeních, ji je možné tentokrát docela pochválit. „I průvodní její slovo mělo hlavu a patu. A po koncertě se Ivety ptali, zda zhubla, ale to ona odmítá. Prý se jí jen změnila postava, protože je konečně zase šťastná a spokojená,“ dodala účastnice koncertu.

Při koncertě nepřišel k úhoně žádný Zdeněk Macura, ani nikdo jiný. Na místě totiž tentokrát chyběl Josef Rychtář, takže všude okolo vládla mírumilovná atmosféra.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám