Hlavní obsah
Článek

Talentovaná písničkářka Lenny (20) nemarní čas a posílá do světa další klip. Necelý půlrok po  úspěchu singlu All My Love přichází Lenny s druhou ochutnávkou ze své autorské kuchyně a představuje videoklip k písni Letter To You. Lenny je tentokrát autorkou nejen textu, ale také námětu klipu, který se odehrává v prostředí jejímu srdci velmi blízkému. Obklopena hudebními nástroji a pražskými zákoutími naplno dokazuje své autorské a interpretační schopnosti.

„Samotná písnička vznikla zhruba před rokem a byl to docela oříšek. Dlouho jsem přetvářela text i hudbu, dokud jsem nebyla s obojím úplně spokojená. Musela jsem se ujistit, že opravdu vzniká po hudební i textové stránce něco smysluplného,“ říká k singlu Lenny a ke klipu dodává: „Chtěla jsem, aby vznikl klip, který by podtrhoval příběh obsazený v textu, ale zároveň by obrazově nezanedbával skutečnou muzikalitu samotné písničky. Chtěla jsem, aby bylo spolu s příběhem také vidět, které nástroje jsou v písničce obsazeny, a kdo na ně hraje. Je hezké být modelkou nebo herečkou, ale já bych chtěla být především muzikantkou.“

Kromě Lenny si ve videoklipu zahrála i její matka, zpěvačka Lenka Filipová, a nadějný cellista Jakub Mayer. Přestože ve videoklipu se může zdát, že to mezi mladými hudebníky jiskří, Lenny se nám před nedávnem svěřila, že v současnosti s nikým nechodí. „Mojí jedinou láskou je teď hudba," řekla Super.cz.

Přestože Lenny od října žije a studuje v Londýně, často se vrací domů, a tak ji můžete potkávat na koncertech nejen Lenky Filipové, ale také jejích vlastních. 6. prosince navíc vychází její autorské „épéčko“ s názvem Fighter, na kterém fanoušci najdou pět skladeb.

Reklama

Další články

Načítám