Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelku a moderátorku Romanu Pavelkovou (40) nedávno požádal o ruku přítel Milan, a tak krásná vicemiss už připravuje svatbu.

Ještě předtím se ale rozhodla udělat si radost a zapózovat na fotkách ve svatebním stylu. „Svatební den bude jistě hektický a na něco podobného nebude čas. Milan se tohoto focení nezúčastnil, protože focení nemá rád a celodenní maraton focení by asi nepřežil, ale ve svatební den se tomu už nevyhne,“ prozradila Super.cz kráska, jež se ve svatebních šatech nechala zvěčnit na zámku Zbiroh.

„Doufala jsem, že mi focení pomůže se rozhodnout, které šaty si mám vybrat, ale řekla bych, že mi to moc nepomohlo, když jsem viděla ty stovky krásných šatů, nevěděla jsem, které si mám vyzkoušet dříve,“ říkala si modelka ve svatebním domě v centru Prahy.

„Asi požádám moje nejlepší kamarádky a mamku, aby mi pomohly šaty vybrat. Musím prozradit, že celou přípravu a organizaci si moc užívám a dokázala bych si představit, že bych se tomu věnovala profesionálně,“ uzavřela s úsměvem kráska.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám