Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Koho by napadlo, že tato pohledná a na první pohled sebevědomá mladá dáma si v dětství prošla peklem? Jedním jejím trápením se stala těžká skolióza. Její páteř byla tak křivá, až jí na zádech vytvářela bouli připomínající hrb. Zároveň způsobila, že dívka při chůzi napadala. Co ale dnes devatenáctiletou Zoe Blenkinsop trýznilo ještě víc, byl posměch celé školy.

Nakonec je to ale právě Zoe, kdo se směje naposled. Zatímco nejedna její spolužačka toužila po dráze modelky, po přehlídkovém mole se dnes prochází právě ‚kulhavá a hrbatá‘ Zoe.

Dívka pocházející z anglického města North Shields prosila lékaře o operaci již od svých jedenácti, ti ale museli počkat, až se jí ukončí růst. Nakonec na ni došlo až v jejích osmnácti letech. Po vyčerpávajícím sedmihodinovém zákroku jí zůstala jako památka na krušné dětství podél páteře už jen jizva. Teenagerka je díky vyrovnání páteře o poznání vyšší a na chůzi už dnes také není nic znát. Není divu, že po ní nakonec zatoužila i modelingová agentura...

Reklama

Další články

Načítám