Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Láska sice hory přenáší, ale také ničí kariéry! Své o tom už teď ví půvabná Alexandra Nosková (30), nová výrazná posila zpráv České televize. Jak rychle do nich naskočila, tak rychle ji z nich také vyřadili. Právě ona je totiž tak často diskutovanou milenkou Vratislava Mynáře, prezidentova kancléře. Odteď proto bude zamilovaná Saša informovat diváky jen o zácpách na silnicích.

Mynář je politikem, který má osobně blízko k Miloši Zemanovi, a proto je logické, že jeho pravděpodobný intimní vztah s tamní moderátorkou nemohl zůstat bez odezvy. Zvlášť poté, co se nedávno parta lidí z České televize ohradila proti údajnému ovlivňování zpravodajství ve prospěch právě prezidenta.

„Vedení zpravodajství České televize se dohodlo s Alexandrou Noskovou na tom, že se vrátí na svoji předchozí pozici a bude moderovat dopravní zpravodajství ve Studiu 6,“ řekla Super.cz Alžběta Plívová. A důvod? Přiznání k lásce!

„Vzhledem k informacím osobního rázu, které nám paní Nosková sdělila, nechceme zavdávat podněty ke spekulacím a dohadům o střetu zájmů. Proto jsme se rozhodli pro tento krok, přestože z pozice moderátorky nemá paní Nosková přímý vliv na obsah zpravodajství České televize,“ uvedl k tomu ředitel zpravodajství televize na Kavčích horách Zdeněk Šámal.

Sám Mynář přiznal rozvod s manželkou a nepřímo potvrdil i vztah k moderátorce Noskové. Tu se nám nepodařilo kontaktovat, jisté však je, že asi svůj kariérní pád nebere příliš pozitivně.

Reklama

Další články

Načítám