Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Odešli na vrcholu kariéry a jejich smrt přišla nečekaně. Hollywoodští herci Paul Walker a Cory Monteith nás opustili dlouho předtím, než stačili naplnit své životy.

Tragická nehoda akčního hrdiny Paula Walkera patří k nejsmutnějším událostem roku. Oblíbený herec doplatil na svou zálibu v rychlých strojích a jeho poslední cesta se mu stala osudnou. Paul Walker odešel ve 40 letech a zanechal po sobě patnáctiletou dceru Meadow Rain a nedokončený sedmý díl filmové série Rychle a zběsile, jejíž osud je po jeho nečekaném úmrtí nejistý.

Walkerova tvář je totiž s akční sérií neodmyslitelně spjata a producenti vyloučili možnost, že by jej nahradili jiným hercem. Sedmá rychlá a zběsilá jízda tak nejspíš dostane nový scénář a smrt Paula Walkera bude součástí příběhu.

Ještě v mladším věku odešel na věčnost herec Cory Monteith, který neustál zrádné nástrahy šoubyznysu. Hvězda hudebního seriálu Glee podlehla divokému životnímu stylu a ve 29 letech se předávkovala drogami ve smrtelné kombinaci s alkoholem. Bezvládné tělo bylo nelezeno v hotelovém pokoji v kanadském Vancouveru, ale na záchranu mladého herce bylo pozdě. V soudní pitvě se ukázalo, že Cory Monteith požil dvě lahve sektu v kombinaci s velkým množstvím heroinu.

Smutných příběhů se v roce 2013 odehrálo podstatně více. Snad nejvíce svět oplakával legendy politické scény Margaret Thatcher a Nelsona Mandelu. Přehled známých osobností, které letos skonaly, najdete v galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám