Hlavní obsah
Článek

Rozchody a rozvody jsou nedílnou součástí šoubyznysu, ale loni byla v tomto ohledu opravdu velká úroda. Kopačky dostaly nejžádanější hudební hvězdy a manželství hollywoodských legend vzala za své.

Mají milióny fanoušků, ročně vydělávají pořádný balík a usínají osamocení. Hudební přízraky Miley Cyrus a Lady Gaga spojuje nejen nevkus a záliba v provokaci, ale také neúspěch v lásce. Obě zpěvačky toho letos ze svých těl předvedly opravdu hodně a nakonec zůstaly na ocet.

Lady Gaga dostala pořádnou ránu, když s ní herec Taylor Kinney ztratil trpělivost. Nemohl se smířit s tím, že jeho milá neustále řeší, jakou zhovadilost na sebe ještě navleče, aby na sebe upozornila, a on ji má k dispozici jen jednu noc v měsíci. Podobně dopadla i její kolegyně Miley Cyrus, která se letos stylizovala do hvězdy filmů pro dospělé, což se nejspíš nepozdávalo jejímu snoubenci Liamu Hemsworthovi.

Událostí roku je ovšem ohlášený rozvod silikonového přízraku Courtney Stodden a jejího o 34 let staršího manžela Douga Hutchinsona. Nejděsivější pár světového šoubyznysu tak po letech potvrdil oprávněné obavy všech těch, kteří mu předpovídali krátké trvání. Silikonce Courtney Stodden je ovšem pouze 19 let, a má tak dost času na to, aby se poohlédla po jiném ženichovi.

Mnohem větším překvapením byl konec manželství Clinta Eastwooda, jehož žena Dina podala po 17 letech soužití žádost o rozvod. K odloučení dospěl po 11 letech i Richard Gere a těžkou krizi prodělal i hvězdný pár Michael Douglas a Catherine Zeta-Jones. V jejich případě ovšem ještě nepadl definitivní verdikt a stále tak existuje možnost, že k rozvodu nedojde.

Na další dnes již bývalé páry se podívejte v galerii. Minulostí jsou i vztahy Orlanda Blooma s Mirandou Kerr a Moniky Bellucci s Vincetem Casselem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám