Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Pro někoho je možná fajn, že když neblázní Iveta Bartošová (†48) a neplní titulní stránky novin, šílí její okolí. Po nedávné rvačce jejího manžela Josefa Rychtáře (65) zbitý Zdeněk Macura vytvořil strategické spojenectví s dalším exmilencem Ivety Domenicem Martuccim (47). Ten si s Rychtářem teď vyměňuje hodně šťavnaté esemesky a prorokuje mu vězení a s ním spojené erotické hrátky. „Třeba se mu to zalíbí a ještě mi pak zpětně poděkuje,“ řekl Super.cz Martucci.

Zatímco Josef Domenica ve zprávě plné pravopisných chyb (svému protivníku například radí návštěvu „psychyatra“) poslal k lopatě (prý žije jen z mozolů svého otce), Martucci byl útočnější a možná i o dost vtipnější. „Stejně jste pochopil, že já si udělám z vašeho života dobrý den a že brzo budete sbírat mýdla ve vězení,“ nešetří Rychtáře.

Jako by ten sám nevěděl, že ho život za katrem opravdu nejspíš čeká. Na triku má dvě trestní řízení, další jsou na spadnutí. Jedno proti němu údajně vede i italský soud právě na popud Domenica Martucciho.

Reklama

Další články

Načítám