Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Paul Walker zdaleka neznamená jen Rychle a zběsile. Přestože si právě díky roli v této akční sérii s automobilovou tematikou získal největší slávu, před kamerou stál už jako dítě. Měl k tomu slušně našlápnuto - narodil se v Kalifornii a jeho maminka byla modelka. Ta malého Paula zasvětila do tajů castingů a nabídky na hraní v reklamách a seriálech se množily. První větší příležitost ke zviditelnění se přišla v roce 1998 s komedií Blázni v parku a především pak s Městečkem Pleasantville.

Ve fantasy snímku se objevil i s tehdy ještě rovněž nepříliš známými hereckými kolegy Tobey Maguirem a Reese Witherspoon. V úspěšně rozjetém vlaku pak pokračoval snímky Taková normální holka a v roce 2000 thrillerem Lebky. O rok později už přišel trhák v podobě prvního dílu Rychle a zběsile.

Přestože Paul prokládal natáčení dalších pokračování i jinými filmy (Jízda do pekel, Dárek z lásky, Do hlubiny, Osm statečných, Gangsteři...), v nichž si občas našel i nějakou tu slavnou lásku (Denise Richards, Jessica Alba), filmovým fandům už navždy zůstane v paměti jako Brian O’Connor.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám