Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vladko Dobrovodský by se prý díky svým záchvatům deprese nemohl starat o dítě. Na druhou stranu by si ale přál zplodit potomka, který by nesl jeho genetickou výbavu.

Vítěz čtvrté řady VyVolených se nechal slyšet, že kdyby náhodou jeho lesbické kolegyně Pavlína a Mirka v budoucnu uvažovaly o dítěti, rád jim s tím prakticky vypomůže. Dobrovodský se nebrání představě, že by svým kamarádkám poskytl sperma k oplodnění. Tato teorie není vůbec nereálná, neboť Pavlína a Mirka se nechaly slyšet, že vážně uvažují o registrovaném partnerství. Teď, když o jejich vztahu díky soutěži ví jejich rodiny, jim vlastně nic nebrání.

Během působení v reality show se Vladko s Pavlínou velmi sblížili a po skončení soutěže si oba velmi chybí. Jejich vztah je prý natolik silný, že by si oba dovedli představit pořídit si spolu potomka. Každopádně takto by se klidně mohla zrodit nová generace exhibicionistů, kteří budou řádit ve dvacáté řadě VyVolených.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám