Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Vánoční čas je tady a společně s ním přichází období shánění vánočních dárků. S dětmi je to jednoduché, ale vybrat dárek dospělým je někdy velký oříšek. Často skončíme u zbytečností, které stejně skončí na dně šuplíku. Letos to zkuste jinak! Veliký úsměv na tváři vykouzlí dárky, které jsou praktické i krásné. Jako třeba luxusní povlečení!

Bavlněný satén: Luxus do každé ložnice

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bavlněný satén patří k tomu nejlepšímu, co můžete na trhu s povlečením pořídit. Na rozdíl od levných polyesterových napodobenin saténu bavlněný satén neklouže, drží si tvar a je dokonale prodyšný. Na dotek hebký a měkký materiál v zimě zahřeje a v létě zchladí, takže se hodí k celoročnímu užívání. Kdo jednou vyzkouší bavlněný satén, s ničím jiným už se nespokojí!

Nejen pro romantiky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Každá romantická duše zaplesá při pohledu na povlečení Pohlednice. Něžný květinový vzor prozáří každý interiér a naplní ho pozitivní atmosférou. Luxusní bavlněný satén splní i ty nejnáročnější požadavky na kvalitu a pod stromečkem potěší každého, kdo miluje pastelové odstíny, originální vzory a luxusní materiály.

Originalita do stylové ložnice

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Povlečení Garbra z bavlněného saténu podtrhne krásu každého moderního interiéru. Originální barevná kombinace a neotřelý motiv zajistí, že povlečení zaujme na první pohled. Sháníte dárek pro někoho, kdo si potrpí na luxus a originalitu? Tento kousek si zamiluje!

Jednoduchá krása nejen do pánských ložnic

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V měkkém a hebkém povlečení Sultán se usíná jako na obláčku. Příjemné odstíny hnědé vnesou do místnosti hřejivou atmosféru. Příjemný bavlněný satén v zimních měsících příjemně hřeje a v létě zchladí. Přestože bývá tento luxusní kousek častou volbou do pánských ložnic, potěší každého, kdo dává přednost jednoduchým liniím a tlumeným barvám.

Příroda a geometrie jdou dohromady!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Každý, kdo nedá dopustit na přírodní barvy, si zamiluje povlečení Fadeks. Okouzlující kombinace zelených odstínů naplní ložnici příjemnou a pohodovou atmosférou. Díky oboustrannému vzoru může ložnice vypadat každý den jinak – ale vždy krásně. Tento svěží kousek potěší milovníky geometrických i přírodních motivů.

Další články

Načítám