Hlavní obsah
Článek

Sobota 30. listopadu se zapsala tragickým písmem do dějin Hollywoodu, do srdcí fanoušků a především rodiny herce Paula Walkera. Při cestě na charitativní akci organizace Reach Out Worldwide zemřel i s kamarádem Rogerem Rodasem při autonehodě v kalifornském městě Santa Clarita. Rodas, který byl zkušeným automobilovým jezdcem, řídil vozidlo Porsche Carrera GT, nad kterým ztratil kontrolu. Následně oba narazili do stromu a auto se vznítilo.

Ihned po zveřejnění zprávy se na sociálních sítích začaly množit statusy vyjadřující smutek a lítost nad úmrtím čtyřicetileté hvězdy, která se do pamětí veřejnosti zapsala převážně díky akční sérii Rychle a zběsile. Kromě lidí z celého světa zůstaly v šoky i mnohé známé osobnosti, které Walkera osobně znaly.

Hercův kolega ze zmiňované série Vin Diesel napsal: „Brácho, budeš mi moc chybět. Nemám slov. Nebe dostalo nového anděla. Odpočívej v pokoji.“

„Velmi smutné zprávy, zlomilo mi to srdce,“ sdílela Rihanna a reagovala například i Goldie Hawn: „Naše rodina truchlí nad ztrátou Paula. Byla to velmi výjimečná lidská bytost. Modlíme se za jeho milovanou rodinu.“

„Dnešní noc mi je těžko u srdce. Paul Walker byl opravdu dobrý, hodný a milující člověk. Posílám spoustu lásky jeho rodině,“ přidala se další herečka Olivia Wilde.

Herec po sobě zanechal patnáctiletou dceru Meadow Rain Walker.

Reklama

Další články

Načítám