Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na finálním castingovém kole připravovaného muzikálu Fantom opery jsme mezi uchazeči zastihli i Terezu Vágnerovou. Dcera známého kapelníka Karla Vágnera si brousí zuby na roli tanečnice Meg Giry.

„Je to krásná postava. Bylo by to splnění mého snu pustit se víc do baletu. Jsem jediná holka v rodině, která se nevěnuje baletu profesionálně, tak bych byla ochotná kvůli této příležitosti chodit klidně i dvakrát denně na hodiny," říká Tereza.

Pro Vágnerovou by tanec nemusel být překážkou, neboť má za sebou role v muzikálech Bídníci, Děti ráje a nyní působí v company muzikálu Zorro. „Určitě by to byl pro mě větší zápřah, ale hodně by mě to bavilo. Musela bych se postavit na špičky, na kterých jsem dlouho nestála," říká Tereza. Zpěvačka je ale na bolest zvyklá. Během prvních kol konkurzu jí během zpěvu vypadla čelist a ona musela do nemocnice.

Přestože Vágnerová postoupila do finálového kola muzikálu, svou účast v připravovaném díle nemá vůbec jistou. Všechny výkony postupujících uchazečů byly o víkendu nahrávány a o tom, kdo prošel a kdo nikoli, rozhodne až profesionální tým v Londýně. Právo veta tedy nemá český producent František Janeček, který muzikál do Prahy přináší, ale samotný autor muzikálu, sir Andrew Lloyd Webber.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám