Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V rodině úspěšného podnikatele Karla Abrahama je tolik talentu, že by ho mohli rozdávat. Syn Karel Abraham ml. sbírá vavříny vítězství jako motocyklový závodník, dcera Petra se uchytila jako zpěvačka. Se svým prvním klipem k singlu Stay boduje teprve sedmnáctiletá zpěvačka, která si říká Petra.

Super.cz se podařilo získat fotky ze zákulisí natáčení povedeného klipu, který se netypicky na místní poměry natáčel v Paříži. „Občas to bylo trochu drama. Natáčeli jsme na hodně frekventovaných místech, před Eiffelovkou nebo Palais du Trocadéro. Všude byla spousta lidí, občas někoho napadlo skočit před kameru. Ale byla to sranda,“ líčí stále usměvavá Petra zážitek z natáčení.

Producenti zpěvačce přibalili do letadla i osobního stylistu, ten ale nakonec nebyl vůbec potřeba. „Postavila si hlavu, odmítla jít před kameru v moc nafintěném oblečení. Trvala na džínách a tričku,“ prozradil jeden z členů štábu. Na chození po památkách a noční tahy centrem Paříže neměla Petra čas, natáčelo se od rána do pozdních hodin.

Díky poměrně povedené romantické baladě Stay získala popularitu, a dá se tak předpokládat, že mladičká zpěvačka nezůstane jen u svého debutového singlu.

Reklama

Další články

Načítám