Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slavný herecký pár Libuše Šafránková (†68) a Josef Abrhám (†82) si své soukromí bedlivě střeží, a když už vyrazí do společnosti, málokdy bok po boku. A už vůbec se nestává, že by si v davech vyjadřovali svou lásku.

Nejspíš na ně dopadlo kouzlo Vánoc, neboť na rozsvěcení vánočního stromečku na pražském Staroměstském náměstí tokali jako čerstvě zamilovaní. Neustále si špitali, potutelně se usmívali a velmi dobře naladěni.

A vůbec jim v tu chvíli nevadilo, že byli obklopení mnohatisícovým davem. „Vážím si toho, že jsem byla pozvaná v tento výjimečný den,“ řekla Libuška, rozsvítila vánoční strom, a oficiálně tak zahájila vánoční trhy.

Ostatně kdo jiný by se měl této symbolické funkce ujmout, než představitelka filmové Popelky, která je s českými Vánocemi neodmyslitelně spjatá. Dlužno dodat, že pod několika vrstvami oblečení herečka nepřipomínala ani tak svou nejznámější pohádkovou postavu, ale spíše Nastěnku z Mrazíka.

Reklama

Další články

Načítám