Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krasavec Thomas Puskailer (32) boduje jako zpěvák hlavně na Slovensku, na Českou republiku, kde na sebe upozornil v první Česko Slovenské SuperStar, ale rovněž nedá dopustit a rád se sem vrací. Vždy pozitivně naladěný zpěvák připravuje pro své fanoušky vánoční píseň. Klip k singlu What About Christmas natáčel v Praze.

„Praha má spoustu krásných míst a zákoutí. Ve videoklipu jsme sáhli po úplné klasice, jako je Karlův most, Kampa, Václavské náměstí nebo Karlín," říká zpěvák. Jelikož se natáčelo na turisty oblíbených místech, muselo se točit velmi brzy ráno. „Natáčet na Karlově mostě není vůbec jednoduché. Turisté z celého světa se zastavovali a blokovali přechod. Museli jsme vstávat opravdu velmi brzo a poradit si s tím, jak zpívat na začátku listopadu a zároveň mít kolem sebe sníh a vánoční náladu," vysvětloval Thomas.

Thomas si prosadil, aby ve zmíněném klipu vystupovala jeho manželka Abbie. „Vánoce jsou o lidech, kteří se velmi milují. Jsou vždy o tom speciálním pocitu, kdy se těšíte domů k osobě, kterou nejvíc milujete. O radosti z toho, že svoji lásku vidíte a spolu si vytvoříte to čarovné kouzlo Vánoc," vyznal se ze svých pocitů Puskailer.

Reklama

Další články

Načítám