Hlavní obsah
Famous
Článek

Po rozvodu s manželem Charlesem Saatchim chtěla Nigella Lawson rozjet slibnou televizní kariéru v USA. Britská televizní kuchařka ale možná bude ráda, že bude moct dávat soukromé lekce vaření a bude chodit kanálem. Její bývalý, s nímž se rozešla poté, co ji fyzicky napadl před londýnskou restaurací, totiž na ni u soudu vytáhl dost nelichotivé informace. Nigella prý přes deset let fetovala, drogy dávala i nezletilé dceři a má problémy s pravdomluvností.

Saatchi se soudí s asistentkami Lawson, které měly zpronevěřit jeho peníze. Během soudního procesu však sestry Grillovy začaly prát špinavé prádlo a o své bývalé zaměstnavatelce prohlásily, že užívala více než deset let kokain a marihuanu. Výměnou za to, že se to nedozví její manžel, souhlasila se zneužíváním jeho kreditních karet. Grillovy si tak nakupovaly luxusní módu a dovolené v zahraničí. Saatchi to ale zjistil a zažaloval je. A tajemství bylo vyzrazeno.

O třiapadesátileté hvězdě televizního vaření se teď mluví jako o notorické lhářce a narkomance. Grillovy měly za svou mlčenlivost odčerpat ze Saatchiho karet 685 tisíc liber – asi dvaadvacet milionů korun.

Sedmdesátiletý sběratel umění Saatchi prozradil, že se o drogách dozvěděl ještě před rozchodem s manželkou – v červnu 2013.

Drogový skandál vážně poškozuje televizní kariéru hvězdné kuchtičky. Američtí producenti už naznačili, že její účast v novém projektu pro diváky z USA je teď nejistá.

Reklama

Další články

Načítám