Hlavní obsah
Článek

Je rozhodnuto. Ve velkém finále VyVolených si to vítěz první řady Vladko rozdá o výhru pěti miliónů s Pavlínou. Rozhodlo o tom dnešní malé finále, ve kterém Vladko obrovským rozdílem porazil bodrou Ostravanku Romanu, jež ve vile strávila neuvěřitelných 96 dní.

„Je to zvláštní loučit se jen se dvěma lidmi, vy moc dobře víte, co k vám cítím, přeji vám oběma hodně štěstí, Pavlíno, drž se, buď silná, ty to zvládneš, mám tě ráda,“ rozloučila se s VyVolenými Romana, jíž v publiku fandila sestra a dcera Nikolka.

Nebylo překvapením, když si první finalistka VyVolených Pavlína přála do finále Vladka, s nímž se ve vile velmi sblížila. „Je to můj sen, být s ním ve finále,“ prohlásila, když se jí Tereza tradičně zeptala, koho si přeje, aby se vrátil zpátky do vily.

Pavlína to ale s Vladkem nebude mít vůbec jednoduché. Velký favorit VyVolených v každém duelu suverénně vyhrál a může se opřít o velkou fanouškovskou základnu. Také Pavlína ale v duelu s Evou ukázala, že jí fandí hodně lidí. Jak nakonec napínavé finále dopadne a kdo si nakonec odnese pohádkovou výhru, se diváci dozví už v pátek večer.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám