Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Na pondělním vystoupení Ivety Bartošové (†48) ve Svitavách nedošlo jen k napadení zpěvaččina ochránce Zdeňka Macury (49) Josefem Rychtářem (65)! Jako by pěnice přitahovala problémy, došlo tu i ke strkanici mezi kameramany. Jeden totiž prý neoprávněně použil logo Primy, aby se na koncert měl šanci dostat. Když si ho všiml pravý primácký televizní štáb, strhla se mela!

Podle Rychtáře měla řádnou akreditaci právě Prima, třeba ale taková Nova údajně už ne. A právě kameraman, který pro ni točil, chtěl mít údajně záběry zevnitř, a tak použil návlek na mikrofon konkurenční Primy.

„Všimla si toho ale reportérka VIP zpráv, a tak tam došlo k slovní potyčce. Nakonec mu z mikrofonu návlek servali,“ všiml si nedaleko stojící divák.

Nova s poukazem na to, že dotyčný není jejím zaměstnancem, od incidentu a profesního průšvihu kameramana dává ruce pryč. „Tohoto člověka si pouze externě najímáme, s jeho jednáním nemáme nic společného,“ uvedl za Novu její šéf PR Josef Koukolíček.

Kameraman mohl dřív externě spolupracovat právě i s Primou, takže takzvaný vinčus měl k dispozici. Logo konkurence údajně použil svévolně. Jenže za kameramana by měl zodpovídat redaktor, který si podvodu asi měl všimnout.

A co na to Prima, které „zneužití“ jejího loga logicky musí vadit? „Těší mne, že tým VIP zpráv Primy je tak dobrý, že se za něj vydávají naši konkurenti,“ sdělil Super.cz výkonný ředitel televize Pavel Kejla.

Reklama

Další články

Načítám