Hlavní obsah
Článek

Slovenská modelka s božským tělem Andrea Verešová (43) opět nechala zvěčnit své smyslné křivky v kalendáři. A nejedná se o jen tak ledajaké sexy fotky. Andrea odhodila při focení kalendáře veškeré svršky a nechala se nafotit v rouše Evině!

Andrea svou tvář a nádhernou postavu už potřetí propůjčila společnosti, která je předním distributorem keramických obkladů a dlažeb. Na jednom z působivých snímků se nahá kráska vznáší jako smyslná nymfa na vodní hladině.

Svým nekonvenčním pojetím, nadčasovostí a jistou dávkou provokativnosti jde kalendář ve šlépějích legendárních značek. Letos se fotilo v přísném utajení ve speciálně postaveném studiu s bazénem, které vznikalo několik dnů pod taktovkou produkčního týmu společnosti a fotografa.

“Na začátku jsem si jako pokaždé říkala, co se dá ještě vymyslet, co nového se dá ještě nafotit, aby to zaujalo, aby to bylo krásné a přitom neokoukané. Musím říct, že fotit pro tuto společnost je pokaždé velká výzva. Originální nápad, tým profesionálů a speciální technologie tisku, to vše se odrazilo na výsledku, který bude pro každého jistě milým překvapením. Jsem vděčná, že se opět povedlo něco skvělého,“ svěřila se se svými pocity z focení jedna z našich nejkrásnějších modelek.

O rafinované fotografie se postaral fotograf Jan Tůma. I díky němu vznikly krásné umělecké snímky zachycující čistou ženskou krásu. „S Andreou se mi jako vždy pracovalo báječně. Je to velká profesionálka, se kterou pracuji již mnoho let, a patří ke skutečným topmodelkám. Díky své dokonalé postavě a úžasné tvárnosti se s ní dají fotit i ty nejnáročnější pózy a vždy vzniknou unikátní a neopakovatelné snímky. S Andreou je jednoduše radost a pocta fotit,“ chválil modelku fotograf, který jako velký znalec vysekl poklonu její postavě.

„I když je Andrea zasloužilou maminkou, není to na její postavě vůbec vidět a pyšní se perfektně dokonalým tělem. Je až neuvěřitelné jakou energií a smyslností Andrea pořád oplývá,“ uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám