Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Příběh Macaulayho Culkina (33) je ukázkovým příkladem trpkého konce dětských filmových hvězd. V 90. letech jej jako rošťáka Kevina miloval celý svět, ale dnes po něm neštěkne ani pes.

Rodinná komedie Sám doma se v roce 1990 stala fenoménem a dodnes patří ke klasice vánočního televizního programu. Nezbedný Kevin, který statečně vzdoroval útoku smolařských zlodějíčků, aby se nakonec šťastně shledal se svou rodinou, si získal srdce miliónů diváků a vrátil se v dalších dvou pokračováních úspěšného filmu.

Macaulay Culkin měl našlápnuto k hvězdné kariéře, ale po několika propadácích skončil doslova na dně. Poté, co ztratil nevinnou dětskou tvářičku, se na plátně neprosadil a jeho jméno se začalo skloňovat v souvislosti s drogovými skandály a střety se zákonem. Na pověsti mu nepřidalo ani zkrachovalé manželství, do něhož se vrhl v pouhých 18 letech, a přátelství s podivínem Michaelem Jacksonem.

Teď to ale vypadá, že se bývalá dětská hvězda konečně odrazila ode dna. Macaulay Culkin byl spatřen v Paříži, kde strávil večer nejen s lahví vína, ale také se svou novou přítelkyní. Jejich zamilované pohledy a neustálé polibky byly nepřehlédnutelné a neúspěšný herec nejspíš našel štěstí alespoň v osobním životě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám