Hlavní obsah
Článek

Dárky, které už na omak prozradí oblečení, jsou zase v kurzu! Sehnat je můžete i z tepla domova. Hektické běhání po obchodních domech raději vyměňte za pohodlné křeslo a prostudujte nabídku internetového módního domu DESSUE. I kdybyste oběhli všechna nákupní centra světa, podobnou nabídku nikde jinde pohromadě nenajdete!

Hit letošních Vánoc!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hektické běhání po obchodních domech raději vyměňte za pohodlné křeslo a prostudujte nabídku internetového módního domu DESSUE. I kdybyste oběhli všechna nákupní centra světa, podobnou nabídku nikde jinde pohromadě nenajdete!

Žádné stresy, žádný shon a máš dárky jako hrom!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Znáte to sami – všude spousta lidí, koledy hrají otravně dokola a vy ne a ne najít to, co opravdu hledáte. Potřebujete ještě více důvodů, abyste letos vánoční dárky vybrali bez stresu z pohodlí domova? Babiččiny bombarďáky sice v módním domě DESSUE nevedeme, ale radost můžete svým blízkým udělat hlavně luxusním prádlem od věhlasných značek. Raději ale neotálejte, naše modely mizí z nabídky rychlostí světla! A pozor - vyprodané velikosti již není možné doplnit, v nabídce máme pouze limitované kolekce značek pro sezónu Podzim/Zima 2013!

Lechtivé Vánoce ji neurazí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Přes den elegantní dáma, v noci dračice! Spodní prádlo jako vánoční dárek už dávno není klišé. Oblékněte vaši nejbližší pod vánočním stromečkem do toho nejluxusnějšího prádla, které podtrhuje ženskost a probouzí vášeň. Letošní vánoční nabídka v DESSUE vás ohromí klasickými střihy a jednoduchou elegancí např. značky EMPORIO ARMANI. Ta pro letošní Vánoce připravila speciální osobitou kolekci z materiálů, které svým třpytem navodí tu pravou vánoční atmosféru. Odvážnějším jedincům sednou dámská brazilská tanga, výstřední jedinci se zamilují do odvážných barevných kreací značky Roberto Lucca.

Dámy, hýčkejte si svého miláčka

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kdo by nechtěl najít pod vánočním stromkem luxusní dárek výjimečného italského designu z inovativních materiálů? Ani muži nejsou výjimkou! Pyšníme se velkým výběrem toho nejkvalitnějšího spodního prádla značek D&G, Cavalli, ARMANI nebo Roberto Lucca. Luxusní kousky propracovaných střihů nabízíme v módním domě DESSUE v trendy barvách a střizích pro tuto sezónu i pro pány. Neváhejte a vybírejte ještě dnes. Mimo prádla můžete potěšit svého miláčka i luxusním pyžamem, hřejivými župany a dalšími originálními kousky.

Aby dárek neletěl po Vánocích do kouta

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Určitě to znáte také. Vánoce skončí a většina dárků je tak nepraktická, že letí ihned na dno skříně. V horším případě do popelnice. Zabraňte tomu, a namísto dekorativních předmětů obdarujte své blízké dárky s vůní luxusu, kterými se budou pyšnit po celý následující rok. Mezi největší oblíbence patří jedinečné oblečení a spodní prádlo od věhlasných designérů z New Yorku, Londýna či Milána. Prestižní kousky z limitovaných kolekcí na DESSUE potěší dámy i muže. Však kdo by odolal luxusním push-up boxerkám Roberto Lucca nebo elegantnímu pánskému prádlu z dílny GALLIANO, D&G, EMPORIO ARMANI či Just Cavalli?

Pánové, naučte se vybrat správnou velikost!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bojíte se, že darované prádlo nebude sedět? Vezměte si na pomoc současné prádlo vaší partnerky. Na informačních cedulkách je vždy napsána i velikost, která pro vás bude základním vodítkem. Dalším skvělým pomocníkem jsou i naše tabulky velikostí, které najdete u každého produktu. Můžete si tak nenápadně partnerku přeměřit a potom vybrat tu správnou velikost. A pokud neradi riskujete, vsaďte na dárkový poukaz. Vaše drahá si vybere podle vlastního vkusu a vám odpadne stres z výběru perfektně sedícího prádla.

Nakupte luxus, originalitu a jedinečnost v DESSUE!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Internetový módní dům DESSUE, výhradní dovozce světových značek na středoevropský trh, disponuje bezkonkurenční nabídkou za nejpřitažlivější ceny! Vše zboží je skladem s doručením do 48 hodin od objednání! Díky celoevropskému působení v 16 zemích Evropy jsme schopni vám vždy nabídnout bezkonkurenčně nejširší nabídku aktuálních limitovaných kolekcí top značek světa za skvělé ceny.

Další články

Načítám