Hlavní obsah
Článek

Skandální přítelkyně bývalého ministra zahraničí Karla Schwarzenberga (75) velmi rychle vyměnila prostředí vesnických hospod čtvrté cenové skupiny za exkluzivní prostředí pražské smetánky.

Jana Vopěnková se chopila své asi největší životní příležitosti a ze vztahu se šlechticem se rozhodla vytěžit, co to půjde. Přestože doposud nakupovala pouze oblečení v supermarketech a v obchodem se zbožím „Vše za 39“, nyní míří vyzbrojená kreditní kartou knížete do nejluxusnějších pražských butiků na Starém Městě. Vopěnková nepodcenila přípravu na své entrée do společnosti na Slavících. Super.cz vypátral, že milenka knížete vyrazila den před konáním galavečera do salonu návrhářky Beaty Rajské. Šaty nám totiž byly známé z přehlídky aktuální kolekce Bod vzletu a určitě byly v hodnotě několika desítek tisíc korun.

Jelikož jsme během naší návštěvy salonu návrhářku nezastihli, ptali jsme se vedoucí salonu a ona odpověděla na dotaz, zda šaty pocházejí ze salonu: „Ano, šaty jsou naše, přišla neznámá zákaznice a my jsme se jí věnovali jako každé jiné.“ Více informací manažerka butiku neposkytla, ale my jsme se s Rajskou nakonec přece jen spojili. „Osobně jsem v butiku nebyla, nikdy nevíme, kdo nám do butiku vejde a všem zákazníkům se věnujeme stejně,“ řekla majitelka butiku Beata Rajská.

Schwarzenbergova kněžka v sobotu večer sice vynesla do společnosti nádhernou pudrovou róbu s nabíranou krinolínou, bohužel ji ale překryla levně vyhlížející sportovní bundičkou a vyzbrojila se umaštěným líčením a nedokonalým vlasovým stylingem. Opět se tedy potvrdilo, že styl, vkus a šarm se ani za všechny peníze světa koupit prostě nedají.

Reklama

Další články

Načítám