Hlavní obsah
Článek

Každá žena chce být štíhlá, krásná a vyrovnaná. Bez problémů spát a zapomenout na obtíže spojené s menstruací nebo přechodem. Jenže jak toho dosáhnout? Nejznámější a nejatraktivnější herečky a zpěvačky zveřejnily, co pomáhá jim. Vyzkoušejte i vy některý z těchto jimi doporučených prostředků a užijte si péči, na kterou jsou zvyklé hollywoodské hvězdy!

Štíhlá linie díky GMN

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Herečka Jennifer Aniston je sexsymbolem už od doby, kdy v seriálu Přátelé hrála krásnou Rachel. Štíhlou linii a dokonalou postavu si dodnes udržuje díky GMN – což je zkratka pro glukomannan. Jde o doplněk stravy, který způsobuje pocit nasycenosti a tím snižuje chuť k jídlu. Unikátní složení GMN vám zajistí, že budete jíst méně, ale přitom se nebudete trápit hladem. Navíc jsou v GMN obsaženy látky, které optimalizují obsah cholesterolu a hladinu cukru v krvi. V ČR je tento účinný přípravek na hubnutí k dostání pod názvem GMN Complex, nyní za zvýhodněnou cenu 399 Kč.

Vyspěte se do krásy!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Stres na nás útočí ze všech stran, a nyní před Vánoci je jeho nápor extrémně silný. Není divu, že mnoho lidí má po dni plném nervozity potíže s usínáním i se spánkem samotným. Přitom právě kvalitní spánek je klíčový, pokud chcete mít mladistvý a svěží vzhled! Extrakt Poppy Dream z 15 bylin vás zbaví neklidu a negativních myšlenek a navodí atmosféru příjemných a klidných snů. Stačí rozmíchat 20 ml extraktu v trošce vody a vypít půl hodiny před spaním. Poppy Dream je nyní možné koupit za akční cenu 413 Kč.

Proti menstruačním problémům

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bolestivá menstruace, premenstruační syndrom nebo potíže spojené s přechodem. To jsou problémy, kterými trpí stále více žen. Nebuďte jednou z nich! Zbavit se všech zmíněných potíží vám pomůže Indo3nol Forte. Tento přípravek je určen proti poruchám menstruačního cyklu a stabilizuje hladinu hormonů ve vašem těle. Navíc funguje jako prevence proti genitálním bradavicím, dysplazii děložního čípku, rakovině prsu, cystám na vaječnících i rakovině děložního čípku. Indo3nol forte je zkrátka nejlepší přítel všech žen. Balení se 120 kapslemi se běžně prodává za 1170 Kč, v časově omezené nabídce jej můžete získat jen za 599 Kč!

Elixír mládí se jmenuje Resveratrol

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Resveratrol je extrémně účinný a silný přírodní antioxidant, který najdete například ve víně a vinných hroznech, borůvkách, arašídech atd. Dlouholetými výzkumy bylo prokázáno, že zpomaluje stárnutí buněk - jde tedy o skutečný elixír mládí! Navíc pomáhá posílit imunitu, snižuje hladinu glukózy v krvi a pozitivně působí při rakovině slinivky. Pokud toužíte po mladistvém vzhledu, stěží najdete účinnější přípravek. Nyní je možné balení Resveratrolu koupit s výraznou slevou jen za 369 Kč.

Hit v boji s nadváhou: Green Coffee Plus

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Green Coffee je momentálně absolutním hitem všech, kdo bojují s kily navíc. Na jeho účinnost přísahají například zpěvačky Katy Perry a Jennifer Lopez nebo herečka Demi Moore. I díky jim se Green Coffee stalo nejprodávanějším dietním doplňkem na světě. Nyní jej můžete vyzkoušet i vy! Green Coffee Plus se vyrábí v České republice, oproti zahraničním přípravkům je navíc obohacen vitamínem C a sladkovodní řasou spirulinou, která výrazně tlumí chuť na sladké. A to není vše: Green Coffee Plus má i silný antioxidační efekt, takže kromě hubnutí vám dopomůže i ke krásnější pleti. V akci lze teď Green Coffee Plus zakoupit jen za 249 Kč!

Další články

Načítám