Hlavní obsah
Článek

Nečekaná intervence ČNB vedoucí k oslabení koruny vůči euru výrazně promlouvá do rozhodování českých rodin, kde strávit příští letní, eventuálně zimní dovolenou. Pobyty v zahraničí jsou nyní dražší a zvýší se i náklady na útraty v místě. To však není důvod k panice, možností jak strávit skvělou a plnohodnotnou dovolenou je i u nás stále dostatek.

Česko je stálice

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kouzlo domácí dovolené však nespočívá pouze ve zdaleka nejnižších nákladech, které investujete. Výhoda je i v rychlosti přesunu, znalosti domácích poměrů, nulové jazykové bariéře a v neposlední řadě v bezpečnosti. Rizika letecké přepravy jsou stále živá.

Chaty a chalupy stále letí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Alternativou, kterou vám můžeme nabídnout, jsou chaty a chalupy v těch nejžádanějších lokalitách Čech, Moravy i Slovenska. Na Šumavě, v Krkonoších, Jizerských horách, Beskydech – zkrátka v místech, která jsou ověřená milióny jiných, spokojených zákazníků. Pokud vám vůně lesa či dým z táboráku a čerstvých špekáčků nejsou úplně cizí, můžete se mezi ně zařadit i vy.

I u nás si skvěle zalyžujete

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bylo by nefér srovnávat kvalitu našich lyžařských center s Rakouskem nebo Itálií. Ale i mnohá skicentra u nás jsou zbrusu nová anebo komplexně renovovaná, vybavená dle nejmodernějších trendů. Celkové náklady na pobyty na chatách a chalupách s lyžováním se všemi službami pak stále vychází příznivěji včetně Silvestra.

Každý si vybere dle svého vkusu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tištěný katalog zašleme každému zájemci zdarma, a protože víme, že každý upřednostňuje jiný typ dovolené, připravili jsme pro vás pohodlný rozcestník, kde si jednoduše vyberete jen ty objekty, které odpovídají vašim představám. Dostanete se tak na stránku věnovanou pouze luxusním chatám s bohatým vybavením, k chatám se SPA nebo bazénem nebo chatám s nejlepším poměrem ceny.

Další články

Načítám