Hlavní obsah
Článek

Už je to tady. Posledních pár týdnů na shánění dárku pro rodiče, babičky, tetičky, partnery, milence, drahé polovičky, kolegy v práci a samozřejmě šéfa. Nepanikařte. Když nic jiného, máme pro vás tip, jak za dárky ušetřit až čtvrtinu.

Na nákupy jedině, když dostanu slevu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Stačí být zákazníkem O2, které v rámci svojí vánoční kampaně na Extra výhody nabízí spoustu slev. Abychom vás trochu navnadili, co takhle sleva 25 % v Sephora na vůně? Nebo sportovní vybavení a oblečení v Intersportu s úsporou 20 %, knížky v Neoluxor se slevou 20 % nebo oblečení v C&A se slevou 25 %. Mnohem více toho najdete přímo stránce www.o2extravýhody.cz.

Chytrý telefon a k němu dárek

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Krémy, lyže ani knížky nejsou to pravé? A co takhle nějaký technologií napěchovaný chytrý telefon nebo tablet? K němu navíc od O2 dostanete jako dárek druhý telefon nebo tablet. Podarujte děti, rodiče nebo si ho prostě nechte jako zálohu, kdyby ten stávající náhodou nepřežil letošní vánoční večírek.

Vánoční pohoda s dobrou knížkou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

A až vás všechny ty nákupy a shánění dárků unaví, stáhněte si nějaký dobrý časopis nebo poslední číslo novin do mobilu nebo tabletu, dejte si nohy na stůl a relaxujte s O2 Čtení. A teď už vzhůru na vánoční nákupy!

Další články

Načítám