Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Šmírácká reality show VyVolení se nezadržitelně blíží ke svému konci. Poté, co si včera Romana vybrala do posledního duelu Vladka, je jasné, že první finalistkou soutěže je Pavlína Zochová, která si to s jedním z nich v pátečním velkém finále rozdá o pět miliónů.

Jaká byla její cesta soutěží? Pavlína toho ve vile zažila opravdu hodně. Momentky a nejpikantnější záběry z její cesty si prohlédněte v naší fotogalerii.

Společně se svou přítelkyní Mirkou, která vstoupila do vily pár dní po ní, zprvu všem tvrdila, že jsou jen spolubydlící. Později ale bylo jasné, že je mezi nimi něco víc a holky se nakonec rozhodly vyjít s pravdou ven.

K velkému coming outu obou dívek, které spolu žijí téměř deset let, pak došlo v přímém přenosu přímo před Mirčinými rodiči. Od té doby Mirka s Pavlínou proplouvaly soutěží celkem nenápadně, dokud Mirku nevyzval do duelu nenáviděný svalovec Thomas Castello.

Ten Mirku, jež o něm řekla, že by si o něj venku neopřela ani kolo, porazil a slavil triumfální návrat do vily. Pavlína se následně zhroutila, ale odchod Mirky ji paradoxně posílil a zvýšil její šance na výhru.

Začala být mezi ostatními mnohem víc vidět, nestyděla se odvázat ani u plnění odvážných úkolů včetně striptýzu či módní přehlídky v prádélku a - co je nejdůležitější - sblížila se s favoritem VyVolených Vladkem.

Jejich vzájemná psychická podpora byla soupeřům trnem v oku a Pavlínu obviňovali z toho, že se jen veze na Vladkových zádech. Výsledkem těchto nařčení byl duel s Evou Feuereislovou.

Tu si vypalcovaná Pavlína odvážně vybrala jako svou soupeřku, ač věděla, že Eva už tři duely vyhrála. Pavlínina intuice byla správná, protože překvapenou Evu v duelu drtivě porazila. Zda se jí podobný husarský kousek povede také ve velkém finále VyVolených a odnese si domů výhru pět miliónů, se dozvíme v pátek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám