Hlavní obsah
Článek

Vyměňte bílý sníh za bílé pláže a vydejte se na přelomu roku za exotikou! Exotické destinace jsou nejžádanější právě v prosinci a lednu, kdy poptávka mnohdy převyšuje nabídku a ceny jsou obvykle vyšší. Poslední volná místečka je ale naopak možné pořídit za opravdu příjemnou cenu. Podívejte se, jaké lokality na konci roku letí a využijte některou z opravdu výhodných last minute nabídek!

Keňa: Vánoce a silvestr pod žhavým africkým sluncem!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Když se řekne Keňa, většina lidí si představí safari a hrdé Masaje. Ale pozor! Do Keni už se dnes jezdí i na luxusní pobytové dovolené! Na pobřeží jsou rozeseta letoviska, kde se snoubí dráždivá exotika s pětihvězdičkovým luxusem. Asi nejznámější jsou resorty na pláži Diani – tady vás čeká luxus a soukromí. A kdyby vás snad ležení na pohádkové pláži přestalo bavit, můžete vyrazit na safari – protože jet do Keni a vynechat safari, to je téměř hřích! Vždyť je jedno z nejlepších v Africe!

Dominikánská republika: Prožijte silvestr na nejkrásnějších plážích světa!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

To, že jsou nejkrásnější pláže světa v Dominikánské republice, není jen prázdná fráze, ale fakt stvrzený organizací UNESCO. Prožijte tady konec roku a silvestrovské oslavy – ať už na proslulé pláži Bacardi, nebo třeba v letovisku Punta Cana, které je označováno za Mekku karibského golfu. Hotely jsou tady pořádně luxusní, pláže nekonečné a pokryté prachovým bílým pískem. Z dalších letovisek se potom nabízí luxusní Juan Dolio nebo Samaná, kde si pro změnu můžete užít zasloužený klid a relax.

Zanzibar: Voňavá silvestrovská romantika na ostrově koření!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Voní to tu po hřebíčku a vanilce – aby ne, Zanzibar je občas označovaný za ostrov koření a zároveň je jednou z nejžádanějších exotických destinací současnosti. Létá se sem za romantikou a za luxusem, do resortů, které staví na osobním přístupu a atmosféře Zanzibaru. A i tady platí, že můžete lenošení na pláži zkombinovat s cestou na safari – na pevninu do Tanzanie, do národního parku Serengeti nebo do unikátního kráteru Ngorongoro, kterému se přezdívá Noemova archa Afriky.

Thajsko: Užijte si Vánoce pod palmami na thajských plážích!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Thajská letoviska přitáhnou každý rok tisíce Čechů – Thajsko je totiž jednou z vůbec nejžádanějších exotických destinací, kam se utíká před zimou a mrazem. O letošních Vánocích můžete utéct třeba do největšího z thajských letovisek – do Pattayi, které se přezdívá Las Vegas Asie. O silvestrovské noci tady rozhodně nepůjdete spát! Chcete větší klid? Pak raději vsaďte na některý z thajských ostrůvků a místní luxusní ekoresorty. Sice si připlatíte, ale ten zážitek stojí za to!

Kuba: Zimní dovolená v rytmu salsy a s rumovými koktejly!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Utečte před zimou na Kubu! A je jen na vás, zda vsadíte na proslulé Varadero, jedno z největších letovisek celého Karibiku, kde se nikdy nebudete nudit, nebo zda vyrazíte na některý z menších ostrůvků pro pobřeží. Cayo Coco, Cayo Guillermo nebo Cayo Largo – to jsou synonyma pro klidnou dovolenou uprostřed panenské přírody. Tady vás nikdo a nic nebude rušit – a navíc jsou tu perfektní podmínky pro potápění!

Další články

Načítám