Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Vánoce jsou za dveřmi a pomalu začínáme shánět dárky pro své blízké a přemýšlet, co si sami budeme přát. Máme pro vás tipy na super dárečky, kterými uděláte radost každé ženě. Takže pánové, podívejte se, čím svou milou určitě potěšíte a vy, dámy, si nezapomeňte o vybrané kousky napsat Ježíškovi!

Sexy obměna vánoční klasiky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pyžama a ponožky jsou vánoční klasikou, kterou pod stromečkem najdete každý rok. Zkuste tyto Vánoce trochu okořenit a vsaďte na sexy variantu. Luxusní košilky a pyžama jsou praktické a svůdné dárečky, které potěší. Podívejte se na nejlepší kousky a nechte se inspirovat!

Pro sexy romantičky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Každou romantickou duši potěší něžná košilka z jemného elastického tylu. Krajkové zdobení s květinovou výšivkou krásně vynikne díky kontrastní barvě, a dodává tak tomuto kousku šmrnc. Košilka je společně s ladícími kalhotkami dodávána v luxusní dárkové krabičce – stačí jen položit pod stromeček!

Pro svůdné dračice

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Sexy košilka Hennesy je jako dělaná pro vášnivé večery ve dvou. Jemná elastická síťka poodhalí kůži, ale přesto ponechá dost prostoru fantazii. Jemná květinová výšivka dodává košilce na něžnosti. Ke košilce obdržíte v dárkové krabičce také ladící kalhotky – udělejte (si) pod stromečkem radost!

Pro vášnivé šelmy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Každá žena má v sobě kousek divoké šelmy a svůdný komplet Shakira dá právě této vášnivé stránce vyniknout. Sexy zvířecí potisk zajímavě kontrastuje s něžnou krajkou, a vytváří tak originální kombinaci. Košilka je společně s ladícími kalhotkami dodávána v dárkovém balení – komu letos udělá radost?

Pro milovnice luxusu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Každou ženu potěší luxusní dáreček. A takové saténové pyžamo zdobené prvotřídní krajkou vykouzlí pod stromečkem veliký úsměv. Luxusní pyžamo Trinity nabízí nejen krásný vzhled, ale také dokonalý komfort v podobě pohodlného střihu, který dá vyniknout krásným liniím ženského těla. Už víte, koho by mohlo potěšit?

Další články

Načítám