Hlavní obsah
Článek

Vedení televize Nova se konečně rozhoupalo. Po dlouhých měsících šetření se totiž rozhodlo již v létě uvést premiéru světově úspěšné show Wipeout Souboj národů! Diváci uvidí neuvěřitelné pády, absolutní vypětí fyzických sil, dramatické situace, ale i svůdná těla Báry Munzarové (52), Martina Trnavského (54), Ondřeje Brzobohatého, Nikol Moravcové, Tomáše Krause, Jany Sovákové, Tomáše Skuhravého nebo Davida Krause.

„Do čeho jdu, to jsem zjistila až po nějaké době, když jsem viděla záběry ze soutěže. Stejně by mě to neodradilo. Stává se mi celkem často, že se do něčeho odvážně, optimisticky a zbrkle vrhnu. Pak se divím, zdánlivě poučím a lížu si rány,“ říká herečka ze seriálu Ulice Jana Sováková, která si nejednou namlátila svou krásnou tvář.

Strach o život měl i herec Martin Trnavský, který si dost dobře uvědomoval, že legrace musí jít stranou. „Nejtěžší pro mě byly okamžiky, kdy mi došlo, že se můžu nepěkně zranit,“ popisuje Trnavský.

To modelka Bára Kolářová z vyčerpání dokonce dostala horečku. Přesto ale všechny disciplíny dokončila. „Jedním z okamžiků, na které nikdy nezapomenu, bylo zdolání noční disciplíny, kdy jsem s teplotou a chřipkou asi podesáté spadla do mrazivé vody, vyrazila si dech, těžce narazila hlavou do překážky a musela vše absolvovat znovu a dojít do cíle,“ vzpomíná modelka.

Mezi soutěžícími zazářila i mladá modelka a herečka Nikol Moravcová. Ta hlavně sama sobě dokázala, kde jsou její meze. A nutno uznat, že skoro žádné nemá. „Účast v soutěži mi ukázala, že nejsem žádné ořezávátko. Dokázala ze mě dostat maximum. Naopak mi vzala pár kilo, které jsem díky šťavnatým argentinským steakům zase nabrala,“ směje se zpětně Moravcová.

Na začátku každé epizody pořadu Wipeout Souboj národů startují jednotlivé týmy s čistým štítem a mají šanci vyhrát některou z medailí. Každá epizoda je novým bojem o vítězství a jeho chuť zakusí i československý tým. Hlavní cenou je superpohár Wipeout Cup, který získá nejlepší tým ve Velkém finále.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám