Hlavní obsah
Článek

Z té agrese vážně až běhá mráz po zádech. Zdeněk Macura (49) je sice nepoučitelný romantik, který stále bláznivě miluje Ivetu Bartošovou (†48), aby ho za to ale beztrestně rubal její manžel Josef Rychtář (65) se svým podivínským synkem Honzou, to hlava nebere. Podívejte se na video z brutálního útoku dvojice a také na to, jak na rvačku podivně zareagovala Iveta Bartošová!

Ta evidentně vůbec netušila, že se její choť opět chová tak, jako by stále ještě seděl za katrem. Macuru si ručně podal tak, až tekla krev a ochránce zpěvačky přišel o triko.

Patrně se Rychtář chtěl pomstít za to, že manželka mu s Macurou před pár týdny nasadila parohy. A i když byla kolem spousta svědků, nikdo nezasáhl a nezabránil protiprávnímu jednání pánů Rychtářů.

Později přišla zpěvačka, která snad naivně doufala, že když na svého bývalého spasitele promluví vlídným slovem, zničehonic se mu rozsvítí v hlavě a dá jí pokoj. Marně.

„Můžete nás, pane Macura, nechat na pokoji s manželem? Vypadněte. Varuju vás. Sbohem,“ řekla mu do očí z uctivé vzdálenosti. Snad aby ji nemohl unést a prodat do bazaru s lidskými orgány.

„Mám tě rád, Ivetko,“ tak zněla jediná reakce Macury, pro kterého setkání s Ivetou bylo jedině potvrzením toho, že ji Rychtář stále týrá...

Reklama

Další články

Načítám