Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Anna Polívková (45) patří společně s tanečníkem Michalem Kurtišem k příjemným překvapením StarDance. Nápaditá Kurtišova choreografie a osobitý projev Anny Polívkové slaví úspěch, a tak se pomalu, ale jistě, začínají ozývat první hlasy, které tento sympatický pár řadí mezi největší favority StarDance.

Samotná Polívková, která v sobotu provokovala diváky v šatech s rozparkem, ale roli favoritky odmítá.

„Kdepak, je tady hodně výborných párů, já se jen snažím držet se všemi tempo, poctivě dřít při trénincích i na parketu, ale jak všechno dopadne, je ve hvězdách. Bude to ještě hodně napínavé, protože každý večer je jiný a samozřejmě i každý tanec,“ svěřila se skromná herečka, jež si každý taneční večer velmi užívá.

„Pro mne je účast ve StarDance novou, velice zajímavou zkušeností. Do tanečních jsem nechodila a nějakou menší průpravu mám z konzervatoře, ale StarDance je něco úplně jiného a učíte se za pochodu,“ míní Polívková. Herečce dávají nejvíc zabrat tance, při kterých musí kroutit boky.

„Všechny tance s kroucením boků mi připadají legrační, ale to je můj problém a musím se s tím vypořádat, poctivě trénuji, je to náročné, ale ještě to jde,“ uzavřela s úsměvem Polívková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám