Hlavní obsah
Článek

Hudebník Patrik Rytmus Vrbovský (47) pustil do světa už druhý singl Kontrafaktu s názvem Odviati vetrom z připravovaného alba Navždy. Na songu tentokrát rappeři spolupracovali s dýdžejem Wichem.

Natáčení videa probíhalo v Praze a Piešťanech, odkud rappeři pocházejí, a bylo něčím výjimečné. Objevují se v něm jejich příbuzní a známí. „Klip je speciální v tom, že se v něm objevují lidi z hip hopové scény se svými mámami anebo dětmi," nechal se slyšet Rytmus.

V klipu pochopitelně nechybí ani Patrikova matka Vlasta, nastávající tchyně popové divy Dary Rolins (51). Samotné natáčení díky účasti příbuzných probíhalo na etapy, a mělo tím pádem delší průběh. „Než se podařilo dát všechny do kupy, uběhl měsíc. Mnoho lidí tam přitom ještě chybí, ale vážně hrozilo, že ten klip tímto tempem nedotočíme nikdy," říká Patrik.

Není to vůbec poprvé, co se Rytmus ve své tvorbě odkazuje na svou rodinu. Před pěti lety vytvořil song Mama věnovaný své matce. „Jsi jediná žena, která v mém srdci bude zářit, já jsem tvůj syn a budu tě milovat," zpívá v písni rapper.

Reklama

Další články

Načítám