Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedna z nejlepších českých tenistek, vítězka dvou grandslamových titulů US Open a Roland Garros a stříbrná medailistka z olympiády v Londýně Lucie Hradecká, poprvé ukázala svého přítele. Lucie si soukromí hlídá, nyní udělala výjimku a s partnerem vyrazila na večírek.

Hradecké končí krátké tenisové volno a už je zase v plném tréninku. Před Vánocemi už odlétá za světovými turnaji. Proto se snaží každou volnou chvíli trávit se svým přítelem Dušanem, se kterým se objevila na křtu kalendáře modelky Niny Konečné.

"Kalendář se draží pro nadaci Skládej, která podporuje jednu slečnu na vozíčku, jež hraje tenis, a já se jí snažím pomoci a sháním i finanční prostředky, aby se mohla jet podívat na olympiádu do Ria, což je její velký sen," řekla Super.cz Lucie Hradecká.

Lucie prozradila, že s přítelem žije již rok. Vídají se ale kvůli tenisovému vytížení málo. "Přítel se mnou necestuje, dělá trenéra jednomu juniorovi, který přechází k dospělým. Hodně s ním pochopitelně létá na turnaje, je složitější se vidět. Když to sečtu, tak jsme se během ročního vztahu viděli tak měsíc," dodala Lucie.

Reklama

Další články

Načítám